OQLF7281_edited_edited.png

ABOUT

ME!

Mijn naam is Babette, maar dat had je vast al door, haha. Geboren in 1994 en al 10 jaar samen met mijn man waarvan nu 2 jaar getrouwd. Sinds oktober zijn wij ook hele trotse ouders geworden van de lieve Hugo. 

In 2015 heb ik vol trots Memories by Babette opgezet. Een jaar eerder was het allemaal begonnen door...

Een collega van mij die ging trouwen en ik stelde voor om dit vast te leggen met video. Geen idee of dit zal slagen maar het leek mij onwijs leuk om te doen. Toen ik eenmaal hun mooiste dag aan het filmen was, voelde ik dat ik dit veel vaker wilde doen. De meest bijzondere herinneringen vastleggen!

Na het filmen van meerdere trouwerijen ben ik mijn interesse gebied gaan verbreden, zowel op gebied van video als fotografie. Van bodybuilding wedstrijden naar kinderfeestjes tot boudoir fotoshoots. Alles is foto of video waardig. Het geeft mij enorm veel voldoening om mensen blij te maken met tastbare herinneringen. 

Sta jij op het punt, om iets bijzonders te gaan beleven of ondernemen? Iets wat vast gelegd moet worden voor later? Wat op moment van, onwijs snel zal gaan met emotionele waarde, waar je altijd op wilt kunnen terug kijken? Dan lijkt het mij hartstikke leuk om jou bijzondere moment te mogen vast te leggen.

Wil jij nog meer van mij weten? Laat je gegevens hieronder achter.

Liefs Babette