BOUDOIR 

PUUR

Spannend

ZELFVERZEKERD

 &

Een van de belangrijkste dingen in het leven is je zelf waarderen. Inzien hoe mooi je bent. We kijken bijna altijd naar de dingen die niet goed zijn aan onszelf, maar met deze boudoir fotoshoot is het juist de bedoeling om je zo te fotograferen dat je ziet hoe prachtig je bent. 

En of dat nou is in een sexy outfitje of juist heel puur en teder. Alles is mogelijk. Maar durf jezelf daarvoor open te zetten. Misschien is het alleen voor jezelf, maar de foto's zijn ook een prachtig cadeau voor je grote liefde. 

De locaties zijn verschillend. Het is mogelijk om het thuis te doen als de ruimte er goed voor is. (Dat kan extra vertrouwd voelen.) Maar locaties als een hotel, landhuis of als je het durft buiten is natuurlijk ook heel gaaf. Maar de foto zal niet draaien om de locatie maar om jou. 

Ook is het mogelijk samen met een vriendin te doen. Jullie zullen dan allebei 10% korting krijgen op de fotoshoot. Daarnaast is het mogelijk dat ik visagie/haar te laten doen. Dit is niet in de prijs inbegrepen maar op verzoek is een prijs opgave mogelijk.